Coaching

Positieve emoties, geluk en balans in jouw leven

Intuïtieve coaching

Wil je weer meer positieve emoties en balans in je leven ervaren? Ben je soms op zoek naar meer voldoening op je werk?  Of ben je vaak onzeker en heb je weinig vertrouwen in je omgeving en jezelf? Loop je vast, omdat je het even niet meer ziet, of wil je gewoon graag even met iemand ‘levellen’ die jou echt ziet? Dan ben ik graag jouw gesprekspartner. Mijn talent is om mensen (opnieuw) te verbinden met de kern van wie ze zijn, met hun eigen kracht. Het gesprek is een van de tools die ik kan gebruiken. Verbinding en op zoek naar de innerlijke stem en kracht in jezelf.  Ik kan je helpen om nieuwe inzichten te krijgen of juist bevestiging geven. Ik wil graag met je meekijken waar je tegenaan loopt. Hierbij  zet ik ook mijn intuïtie in. Dit brengt je, door middel van verdiepende gesprekken en inzichten, tot de kern van jou ‘zijn’.

Passie voor coaching

Het is mijn passie om mensen weer lekker in hun vel te laten zitten zodat ze vol energie en in hun kracht stappen. Zodat je  weer in staat bent te gaan doen wat je wilt doen. Ik wil graag dat mensen een betere versie van zichzelf worden. Met deze instelling hoop ik je te begeleiden naar een positieve verandering.

Positieve veranderingen

Die positieve verandering ten aanzien van het kunnen/durven maken van eigen keuzes en/of beslissingen maken het weer mogelijk om op weg te gaan naar meer balans in het leven, op het werk of in de relatie. Het heeft een positief effect op het verbeteren van resultaten en het bereiken van doelen.

Zo krijg je de inzichten die nodig zijn om stappen te zetten om weer in balans en in je kracht te komen maar waarvoor je soms misschien een klein zetje nodig hebt.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

Waarbij ik jou ook kan helpen

Het gaat natuurlijk om jou