Over mij

Alles over de coach en de praktijk

In verbinding

Mensen helpen en in verbinding staan met mensen is wat ik het liefste doe. Geïnteresseerd in wie jij bent, waarom je doet wat je doet, waarom je misschien vastloopt en hoe je vooruit kan. Ik merkte dat ik tijdens de gesprekken met mijn cliënten mijn intuïtie inzette om zo duidelijk te krijgen waar zij tegenaan liepen of wat hen bezig hield. Een spiegel voorhouden om zo duidelijkheid te verschaffen, maar de mensen wel hun eigen keuzes te laten maken. Ik kreeg vaak de opmerking dat we zo’n prettig gesprek hadden gevoerd en dat ik meer inzichten heb gegeven tijdens de gesprekken. Mijn omgeving gaf steeds vaker aan dat hier mijn kracht ligt.

Betrokken coach

Dit heeft me ertoe bewogen om op dit gebied trainingen te gaan volgen om mijn intuïtie te versterken en verder te ontwikkelen, zodat ik dit in kan zetten in mijn werk met mensen. Mijn mediumschap heb ik inmiddels al gedurende een aantal jaren en op diverse plekken, waaronder in Engeland, mogen ontwikkelen.

Ik ben positief ingesteld. Dit is ook terug te vinden in mijn manier van coachen. Ik ben betrokken, heb een nuchtere kijk op dingen en ik ben begaan met mensen. Ook humor vind ik belangrijk. Ik zal mijn intuïtie gebruiken om zo tot de kern te komen en jou een spiegel voor te houden.